Májusi szám

Ez a tavasz próbára tudja tenni az embert. A kedvünk legalább olyan változó, mint az időjárás. Egyik nap mindent derűsen látunk és miénk a világ, szinte egész nap a „Walking on sunshine” című szám megy a fejünkben… A másik nap pedig viharos a kedvünk, és mint egy ázott veréb, úgy érezzük magunkat… Egyik nap tele vagyunk energiával, a másik nap pedig a tavaszi fáradtság miatt legszívesebben csak aludnánk egész nap. Vajon tényleg ekkora hatása lehet az időjárásnak a kedvünkre? Mi befolyásolja még, hogy hogyan érezzük magunkat? Mikor mondhatjuk egyáltalán magunkról, hogy jól vagyunk? Májusi számunkban ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Virágozz ott, ahová ültetve lettél

Hiszen mindenki szeretne jól lenni, virágot, sőt gyümölcsöt teremni ott, ahová Isten helyezett bennünket. De ugyanúgy, ahogy a növényeknek szüksége van vízre, napsütésre, táptalajra, nekünk is kellenek a megfelelő körülmények, feltételek ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet. Nem tudom, hogy te foglalkoztál-e már a fent feltett kérdésekkel, kedves Olvasó, de ha még nem, itt az idő. Van egy egész hónap arra, hogy kicsit átgondold azt, hogy mitől és mikor vagy jól.

Kívánjuk, hogy ebben a hónapban tudj ott virágozni, ahová ültetve lettél!

Balázsfalvi-Ábrám Anna

 





Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .