Rólunk

anna1

Szerkesztő - Balázsfalvi-Ábrám Anna Örök optimista, igyekszik mindenben és mindenkiben meglátni a jót. Legnagyobb örömét az emberekben és a kapcsolatokban leli, ezért férje, családja és barátai nagyon fontos szerepet játszanak az életében. Szeret új dolgokat kipróbálni, nagyokat álmodni, sportolni, utazni, felfedezni, és kihívásokkal szembenézni. Élete célja, hogy tovább ragyogja Isten szeretetét másoknak.

debsz

Közösségi média - Gajdos-Szilágyi Debóra Szereti az embereket, és igyekszik mindenkiben a jót meglátni. Szereti Isten kezének nyomát keresni az apró dolgokban, és rácsodálkozni a folyamatos gondviselésére. Egy útkereső, aki örömét leli abban, ha másoknak és másokért szolgálhat. Anna mellett Ő felelős a Magazin PR tevékenységéért. Ha kisemberek közelébe kerül, azonnal átvált anya-módba, de mindennapjait egyelőre a férjével kettesben tölti sok sétával és kirándulással, na meg izgalmas sorozatok felkutatásával.

IMG_2409_Fotor

Divat - Csiszár Zita A divat és az öltözködés kiskora óta meghatározó része az életének. Imád utazni, ezért mindig van nála fényképezőgép. A városban a legérdekesebb dolognak a házak tetejét tartja.  A lényeget mindig az apró részletekben látja. Az adrenalin bomba akkor robban benne, amikor esőben futhat vagy biciklizhet.

Noni1

DIY- Ábrám Noémi Lilla Egy nagyon sokoldalú személyiség, aki elméleti és gyakorlati ember is egyben. Több, mint 15 éve érdeklődik a kreatív munkák, a kézműveskedés iránt: gyöngyfűzés, kerámiázás, varrás és horgolás... Alapos és precíz, ezt a tulajdonságát tanulmányaiban is kiélheti, hiszen az emberek mosolyát fogja szebbé varázsolni fogorvosi pályája során. Reméli, hogy máshogy is mosolyra tudja majd fakasztani a körülötte élőket, mert ez az egyik erőssége: a vigasztalás és a bátorítás. Ő ehhez az erőt az úszásból, csendességből és a dicsőítésből nyeri.

Borcsi1

Életmód - Ábrám Boróka Ha Borókát keresnéd, először a konyhába menj, ez az a hely, ahol a legszívesebben van a házban, számára ez az alkotás, kikapcsolódás és feltöltődés helye. Ha nem egy új receptet próbál ki a sütőben vagy a tűzhelyen, akkor egy finom kávét készít, tejhabbal és mintával a tetején. Talán legbelül ezért is választotta a dietetikus pályát. Nagyon könnyen megtalálja az emberekkel a közös hangot, és mindig készségesen segít ott, ahol úgy érzi szükség van rá.

Aka Interjúk - Bobok Ágnes Áka nagyon szeret mások társaságában lenni és érdekes élettörténeteket megismerni. Valószínűleg nagyon szereti őt Isten és ezért is hívta el lelkipásztornak, hogy a küldetése közben is minél több emberrel találkozhasson. Isten kegyelmét, titkait, csodáit és ajándékait kutatja minden apró részletben, és próbálja megismertetni mindenkivel Isten mindent felülmúló szeretetét.  Rajongással szereti a tavaszt, a nyarat, az őszt és a telet… szóval: szereti az életet. Ha pillanatnyilag mégis elege lenne a világból, akkor egy kiadós futás, egy finom kávé, egy jó könyv, egy szép ruha vagy egy érdekes társasjáték elég neki a feltöltődéséhez.

Agi

Kultúra - Halmi-Juhász Ágnes   Természet- és műkedvelő, teljesítménytúrák lelkes részvevője, igazi könyvmoly. Békákat és csigákat megmentő, az emberi jóságban töretlenül hívő feleség, nő, kisgyerek egy személyben, aki a vicceket és huncutságot sosem veti meg.

flo2

Női karakterek a Bibliában - Baintner Flóra Eltökélten keresi, próbálja meglátni Isten csodáit a nagyvilágban: a természetben, az emberekben, a kapcsolatokban. Ebben rendkívül jól segíti őt mind lelkészi hivatása, mind az utazás szeretete és hobbija, a hegyikerékpározás. Csillapíthatatlan kíváncsisággal hallgatja a különféle emberek történeteit, élettapasztalatait, remélve, hogy neki is lesz mit bőven átadnia a jövő nemzedékének. Az Isten szeretetéből fakadó küldetéstudata és céltudatossága mellett legfőbb hajtóereje a kávé.

Lidi

Pszichológia - Boda Lídia Lelkesedik mindenért, ami során alkothat és megismerheti jobban a világot és önmagát. Legyen ez pszichológia, zene, falmászás, utazás, egy jó könyv vagy leginkább egy másik emberi lény… Igyekszik nyitott szívvel megélni az életet és befogadni, elfogadni Isten tervét az életére és mindazt, ami ezzel jár. Hisz abban, hogy az igazi szeretet sebezhetővé tesz, és hogy teljes szívvel odaszánt életet érdemes élni.  Szenvedélyesen keresi azokat a dolgokat, amikbe beleremeg a szíve.

Eszti

Velem történt - Tomori Eszter Szenvedélye a főzés. Isten csodálatos gondviselését érzi magán minden nap, mikor munkába megy, hiszen séfként valóban annak élhet, amit szeret. Szereti boldoggá tenni az embereket, legyen szó egy tál ételről, egy kedves szóról vagy apró figyelmességről. Igyekszik alázattal tanulni Istentől. Hobbija az írás, az olvasás és a főzés természetesen. Anya típus, és sokszor próbálja más emberek problémáit megoldani, mintha csak a sajátjai lennének. Igyekszik őszinte és kritikus maradni magával szemben, mindeközben sokat tanul arról, hogy miért kell magát is nagyon szeretnie.