A magazinról

Mi indított minket a magazin létrehozására?

Nem könnyű keresztyén nőként megállni a helyünket a mai világban. Annyi elvárás érkezik felénk, annyi hamis üzenettel találkozunk az interneten és a közösségi médiában. Elsősorban olyan értékes témákat szeretnénk feldolgozni a magazinban, amik az „igazi üzenethez” térnek vissza. Keresztyén női szemmel vizsgálunk bizonyos kérdéseket, olyanokat is, amikről nem megszokott keresztyén körökben beszélni. Szeretnénk bátorítani, inspirálni, megszólítani, felrázni, elgondolkoztatni, imádságra és bűnbánatra indítani egymást és az olvasóinkat.

Kik írják a cikkeket?

Jelenleg hatan vagyunk rendszeres írói a magazinnak. Hatunkról többet “Az alkotókról” rovatban olvashattok. Istent kereső barátnők, lelki (és hatunkból hárman vérszerinti) testvérek vagyunk.
Az idei évben több vendégíróval fogunk együtt dolgozni, hiszen szeretnénk minél több értékes nőt megszólaltatni.

Kiknek szólnak az írások?

Azoknak, akik szeretnének fejlődni, felfedezni, elmélyülni és velünk tanulni azokról a dolgokról, amik érdekelhetnek egy fiatal nőt.
Elsősorban ők a célcsoportunk, ám a Google Analytics segítségével látjuk, hogy azért vannak férfi olvasóink is! 🙂

Melyik egyházhoz tartozunk?

A magazin keresztyén, ökumenikus értékeket képvisel. Nem tartozunk egyházhoz, habár a csapatunk nagy része a Magyarországi Református Egyház tagja.

Hogyan lehet a magazin misszióját támogatni?

Szeretnénk, ha minél többekhez eljuthatna a magazin tartalma, ezért támogatás számunkra az, ha megosztjátok ismerőseitekkel azokat. Hiszünk az imádság erejében, és megköszönjük, ha így hordozzátok a szolgálatunkat. Ha anyagiakkal szeretnétek a magazint támogatni, kérjük, hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot (info@lelegzetmagazin.hu).

A fotót Keppel Ákos készítette:
https://www.fotokeppel.hu/