Az alkotókról

Ábrám Boróka

Ha Borókát keresnéd, először a konyhába menj, ez az a hely, ahol a legszívesebben van a házban, számára ez az alkotás, kikapcsolódás és feltöltődés helye. Ha nem egy új receptet próbál ki a sütőben vagy a tűzhelyen, akkor egy finom kávét készít tejhabbal és mintával a tetején. Talán legbelül ezért is választotta a dietetikus pályát. Nagyon könnyen megtalálja az emberekkel a közös hangot, és mindig készségesen segít ott, ahol úgy érzi, szükség van rá.


Ábrám Noémi

Noémi egy nagyon sokoldalú személyiség, aki elméleti és gyakorlati ember is egyben. Több mint 15 éve érdeklődik a kreatív munkák, a kézműveskedés iránt: gyöngyfűzés, kerámiázás, varrás és horgolás… Alapos és precíz, ezt a tulajdonságát munkájában is kiélheti, hiszen az emberek mosolyát varázsolja szebbé fogorvosként. Szereti máshogy is mosolyra fakasztani a körülötte élőket, hiszen ajándékának tekinti a vigasztalást és a bátorítást. Ő ehhez az erőt az úszásból, csendességből és a dicsőítésből nyeri.

Balázsfalvi-Ábrám Anna

Anna igyekszik mindenben és mindenkiben meglátni a jót. Legnagyobb örömét az emberekben és a kapcsolatokban leli, ezért férje, kislánya, családja és barátai nagyon fontos szerepet játszanak az életében. Szeret új dolgokat kipróbálni, nagyokat álmodni, sportolni, utazni, felfedezni, és kihívásokkal szembenézni. Humorát és kitartását nagy ajándéknak tartja. Élete célja, hogy tovább ragyogja Isten szeretetét másoknak.


Bobok Ágnes

Áka lendületes, lelkes, nyitott és empatikus. Szereti hangsúlyozni és a mindennapokban megélni, hogy lelkészként a saját személyiségével dolgozik. Szenvedélyesen keresi és kutatja Isten akaratát, és az általa megértett igazságokat mindenkihez közel szeretné hozni. Lendületes, mert mindig lehet számítani a segítségére, hogy másokat továbblendítsen. Lelkes, mert minden nap várja az újat, legyen szó megismerkedésekről, kapcsolatokról, helyzetekről, ismeretekről. Nyitott, mert nem ismer bezárt ajtókat. Hiszi, hogy Istennek mindenkihez van szava, és hálás, hogy ezt az üzenetet másokkal is megoszthatja. Empatikus, mert fontosabb számára a hallgatás a beszédnél, az odafigyelés a hangzavarnál. Persze beszélni is nagyon szeret.

Gajdos-Szilágyi Debóra

Szereti az embereket, és igyekszik mindenkiben a jót meglátni. Szereti Isten kezének nyomát keresni az apró dolgokban, és rácsodálkozni a folyamatos gondviselésére. Egy útkereső, aki örömét leli abban, ha másoknak és másokért szolgálhat. A kedvenc évszakja a tavasz, hiszen ekkor a legjobb kirándulni, nagyokat sétálni, kávézni és beszélgetni egy napsütötte teraszon… Az ideje legnagyobb részét jelenleg a kislányával tölti, aki sok mindenre megtanítja – például hogy minden napunk tartogat kisebb-nagyobb győzelmeket, amiket fontos észrevennünk, illetve hogy egy-egy helyén kimondott szó nagyobb áldássá tud válni a másik számára, mint gondolnánk.

Halmi-Juhász Ágnes

Ágit igazán az tölti fel, ha hosszan sétálhat, túrázhat a természetben, bogarászhat a kertben. Ötéves terveinek egyike, hogy a Kék Kör túrát befejezzék férjével, így felfedezhesse ennek az országnak megannyi szépségét. Szeret családi, baráti körben beszélgetni, jókat enni és főzni. Igyekszik tudatosan óvni a környezetet, figyelni arra, hogyan vásárol és fogyaszt. Szereti az állatokat – főleg a cicákat -, de képes csigákat és békákat is menteni, ha arról van szó. Szereti a jó regényeket és filmeket, zenéből is szinte mindent hallgat. Kedvenc városa itthon Sopron, külföldön Ljubljana.