Nagy a te hited

Ekkor így szólt hozzá Jézus: ”Asszony nagy a te hited, legyen úgy, amint kívánod.” És meggyógyult a leánya még abban az órában.

Máté 15,28

„Uram te megvizsgálsz és ismersz engem… Még nyelvemen sincs a szó, te már pontosan tudod, Uram. Minden oldalról körülfogtál, kezedet rajtam tartod. Csodálatos nekem ez a tudás, igen magas, nem tudom felfogni… Magasztallak Téged, mert félelmes és csodálatos vagy, csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt.” (Zsoltárok 139: 1, 3-5,14) Így  borulok most eléd Uram, ezzel a bizonyossággal és reménységgel, hogy eléd hozzam gyermekemet. Hálával köszönöm meg az ő életét Neked, és bár még nyelvemen sincs a szó, de Te látod szívemet, hogy telve van aggodalommal és félelemmel. Hozzád kiáltok Uram, segíts, mert a gyermekem beteg. Hová fordulhatnék, hol találhatnék számára gyógyulást, ha nem Tenálad? Hiszen a Te alkotásod, élete  első dobbanását is ismered és látod, most milyen gyenge és kiszolgáltatott. Uram, ne engedd őt egyedül maradni ebben a helyzetben. Feléd fordulok és hozzád emelem őt, hogy kegyelmes kezedbe tegyem, mert csak ott van biztonságban. Számunkra olyan sok minden látszik lehetetlennek, megoldhatatlannak vagy megváltozhatatlannak, de a Te szavad ma is teremtő erő és a te szavad elég ahhoz, hogy gyógyulást hozzon. Csak egy szót szólj, és tudom, hogy vele is megtörténhet, amit oly sokszor megtapasztaltak a Benned bízók, amit oly sokszor megmutattál már nekem is, hogy akik Benned bíznak, azoknak minden javukra van. De csak Veled válhat javunkra ez a nagy keserűség, ha nem hagysz el ebben  a mélységben, hanem közel jössz és kiemelsz innen bennünket. Hát szólj most, Uram, csak egy szót és meggyógyul a gyermekem. Hiszem. Ámen

Hangóné Birtha Melinda
Vendégíró

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .