Áprilisi szám

Kedves Olvasók! Van egy jó hírünk! Ettől a hónaptól kezdve elindítjuk hírlevelünket! Szeretnél feliratkozni, hogy mindig első kézből értelsülhess az új lapszámunk megjelenéséről? 🙂 Itt a jobb oldali sávban megteheted, csak nevedet és email címedet kell megadnod.

Az első hónapban feliratkozók közül kisorsolunk 3 állójegyet a júniusi Ez az az a nap! dicsőítésre! Részletekért kattints a tovább a cikkhez gombra.

Tudjuk, milyen rohanó világban élünk, és azt is, hogy milyen könnyen elfelejt az ember dolgokat, ezért létre hoztuk a magazin hírlevelét! A feliratkozáshoz csak nevedet és email címedet kell megadnod, és így az új lapszámunk megjelenésekor tudunk majd személyesen értesíteni téged! A magazinunk havonta – minden hónap második vasárnapján – jelenik meg. Szeretnénk azt a vasárnapot különlegessé tenni, és bátorítani Titeket arra, hogy egy kicsit megálljatok, elcsendesedjetek, olvassatok, töltődjetek… Olyan kevésszer van erre úgy igazán lehetőség, pedig milyen fontos ez. Éppen ezért ráadásképp azok közül, akik a következő lapszámunk megjelenéséig (május 8-ig) feliratkoznak a hírlevelünkre, kisorsolunk 3 olvasót, akinek egy-egy állójegyet adunk majd ajándékba a júniusi Ez az a nap! dicsőítésre. Nem kell mást tennetek, mint az oldalunk jobb sávjában felül megadni a neveteket és email címetek.

A mostani számunkat pedig szeretettel ajánljuk azoknak, akik úgy érzik néha nehéz keresztyén nőként az “árral szemben úszni”… Mi tudjuk, hogy annyi minden és mindenki van, akinek megszeretnénk vagy esetleg meg is kell felelnünk, és ezek az elvárások nyomásként nehezedhetnek ránk.

Nem könnyű keresztyén nőként megállni a mai világban, hiszen a világ annyi a Bibliával ellentétes üzenetet sugall: csak magunkkal törődjünk, érvényesüljünk, valósítsuk meg a saját álmainkat, próbáljunk ki minél több mindent, a külsőségek a legfontosabbak, csábítsunk, ne köteleződjünk el, egyszer élünk… És a listának még nincs is vége…

Sokszor nehéz a nyomás ellenére máshogy alakítani az életünket, más döntéseket hozni, de megéri! Isten az ilyen életben gyönyörködik, és áldásait adja az Őt követőknek.

Szemben az árral…

Nem divat manapság elköteleződni, de mi megosztunk most veletek egy interjút, ami 3 különböző életkorú, házas nővel és párjaikkal készült, arról, hogy miért érték a házasság.

Aki ismeri Ruth történetét, az tudja, hogy nem egy szokványos nőről beszélünk. A Női karakterek a Bibliában rovatban róla olvashattok, és arról, őt mi vezérelte arra, hogy egy meglepő, nem szokványos döntést hozzon.

Pszichológia témában az önismeret fontossága lesz terítéken ebben a hónapban, hiszen kellő önismeret, önbizalom nélkül nagyon nehéz nem sodródni a tömeggel.

Életmód rovatunkban is tovább úszunk az árral szemben, és megosztjuk veletek milyen pozitívumai vannak a halételeknek.

Divat tekintetében arról olvashattok, hogy miért nem kell tavasszal teljes ruhatárat cserélni, és hogy az egyéni kisugárzásnak milyen fontos szerepe van.

Bár néphagyományaink egyre kevésbé ismertek, mi a Kultúra rovatban szeretnénk megosztani 1-2 népszokást, amivel elődeink a tavaszt köszöntötték.

A DIY rovatunkban szeretnénk pár praktikus tippet adni nektek az árral szembeni úszáshoz, futáshoz, biciklízéshez… 🙂

A Velem történt e hónapi írásában pedig arról olvashattok, hogy Isten akkor is szeretetével vesz körül minket, amikor éppen mélységeket tapasztalunk meg.

Isten egyedinek teremtett Téged, Ő ismer, a neveden hív, és szeret. Hatalmas tervei vannak az életeddel, és reményteljes jövőt készít a számodra. Tervei megvalósítása során azonban biztosan kell majd árral szemben menned, úgyhogy készülj fel! S ne feledd, akármilyen nehéz is, nem vagy egyedül…

B. Á. A.