Januári szám

Amikor arról gondolkoztam, hogy milyen üzenettel indíthatnám útjára a magazin 2020-as szolgálatát, hogy milyen gondolatokkal bátoríthatnálak így év elején Titeket, kedves Olvasók, egy dicsőítő szám jutott eszembe:

Nehéz visszaadni az eredeti szöveg súlyát, szépségét, mélységét, de magyarul valahogy így hangzanak a sorok: 

Nem vagyok áldozat
Látással rendelkezem
Isten szeretete átjár
A Megváltóm vére által
Nem vagyok árva
A Királyság már az enyém
És a Király által otthonra találtam
Ő nem csak újjáéled
Nem csak egyszerűen helyreállít
Hanem hatalmas dolgokat tesz
Ő az Atyám
Hiszem, hogy jót tervez az életem felől
Mert Ő maga a gondoskodás
és a bölcsesség
hogy vezessen a legcsodásabb napjaimon
és hogy a gyászomat dicséretre fordítsa
Az vagyok, akinek Ő mond
Ő az, akinek mondja magát
A lényemet az Ő ígéretei határozzák meg
A szavai formálják azt, aki vagyok.

https://bethelmusic.com/chords-and-lyrics/i-am-no-victim/

Talán már túl vagytok a tavalyi év lezárásán és elengedésén, és talán már az idei évet is átgondoltátok, megterveztétek, de szeretném, ha a terveitekre egy új megvilágításon keresztül néznétek és végig kísérne Titeket idén a dal üzenete és a tudat, hogy:

az lehetsz, akinek Isten mond, hisz Ő formál Téged. Az Ő gyermeke lehetsz. Vele reményteljes jövőd lehet és célokat, látást kaphatsz Tőle!

Ebben a hónapban mi is ezért a látásért imádkozunk. A január a magazin életében a hálaadásról és tervezésről szól. Hálásak vagyunk az elmúlt évért, hogy ennyien olvastátok a sorainkat, hogy eszközei lehettünk Istennek. Hálásak vagyunk azért, hogy a cikkek írása közben nagyon sok értékes embert szólaltathattunk meg és a szolgálat során mi magunk is formálódtunk. Hálásak vagyunk a májusi és novemberi konferenciáért és találkozásért veletek. Hálásak vagyunk a vendégírókkal való közreműködésért, hihetetlen megtapasztalni azt, hogy Őbenne egyek lehetünk. Hálásak vagyunk a visszajelzéseitekért és a növekedésért. Januári számunk egy visszatekintő szám, amibe a tavalyi írások közül válogattunk össze néhányat nektek.

A visszatekintés mellett előre is tekintünk és ezt a hónapot tervezésre használjuk. Imádkozunk, hogy Isten adjon látást, terveket, célokat, erőt és bölcsességet erre az évre!

Ezt kívánjuk Nektek is!

Balázsfalvi-Ábrám Anna

 





Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .