Melyiket választod?

Kávézz valakivel! Ez a szeptemberi kávés tippünk. Talán a legegyszerűbb, de azért időigényes ötlet. Hívd meg az egyik barátnődet, ismerősödet egy kávéra, tölts időt vele, beszélgessetek, élvezzétek egymás társaságát. De kit válassz? Hogy ne legyen túl egyszerű a feladat, adunk néhány tippet:

Rég nem látott barát – forrón

Mindannyiunknak vannak olyan barátai, akikkel nem találkozunk túl gyakran. Gondold végig, hogy ki az a személy, aki mostanában sokat járt a fejedben, de már rég nem beszéltetek. Vedd fel vele a kapcsolatot, hívd meg egy kávéra! A távolság se legyen akadály! Egy jó telefonbeszélgetés, skypeolás is lehet szuper lehetőség!

Rendezetlen ügyek – cukor nélkül

Van az életedben olyan személy, akivel közel álltatok egymáshoz, de valami félreértés, megbántottság, nézeteltérés miatt elmaradtatok egymástól? Hívd meg egy kávéra! Beszéljétek át és rendezzétek az ügyet. Igen, lehet, hogy ehhez a kávézáshoz nincs olyan sok kedved, de hidd el, egy ilyen alkalom nagyon felszabadító lehet! Sokszor csak rávenni nehéz magunkat… Itt az idő!

Segítő kedvesség – mézzel

Észrevetted valakin a környezetedben, hogy mostanában nem önmaga? Érzed, hogy valami nem stimmel, de eddig nem volt lehetőséged beszélgetni az illetővel? Hívd meg egy kávéra! Gondolj bele, hogy neked is milyen jól esne, ha valaki törődne veled, észlelné, hogy nem vagy a topon és hallgató figyelmét ajánlaná fel!

Töltődés – habosan

Az is lehet, hogy neked van szükséged egy kis feltöltődésre. Egy nehéz időszak, kérdések, esetleg gyász közepette erőtlenebb az ember, és ez teljesen rendben van. Nem kell mindig jól lenni! Hívd meg egy olyan barátnődet kávézni, akinek a társasága, jelenléte, kérdései, meglátásai feltöltenek.

Ismeretlen ismerős – fűszeresen

Szeretnél valakit jobban megismerni? Új tag érkezett a gyülekezetetekbe vagy a munkahelyedre? Ismersz valakit, aki nagyon inspiráló személyiség? Valakire felnézel, szívesen tanulnál tőle, de eddig még nem igazán beszélgettetek? Hívd meg egy kávéra! Biztos, hogy megéri!

Szeptemberben kávézz egy jót valakivel! A kérdés már csak az, hogy kit választasz?

Balázsfalvi-Ábrám Anna

 





Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .