Júniusi szám

Mi jut eszedbe a kitartás szóról? Te mikor voltál legutoljára valamiben nagyon kitartó? Egyáltalán miben lehetünk a mindennapokban kitartóak? A munkában, a tanulásban, a sportolásban, egy kapcsolatban, a szeretetben, az imádkozásban?

Vannak olyan napok, hetek, amikor az erőnk fogytán és nehéz kitartónak lenni bármiben is. Keressük, hogy honnan kaphatnánk csak egy kis energiát, csak egy kis lendületet, ami átsegítene minket a nehéz szakaszon. Az ilyen napokon nekem sokszor eszembe jutnak Pál apostol szavai: “Én tehát úgy futok, mint aki előtt nem bizonytalan a cél…” 1 Korintus 9,26 Pál apostol itt nem azt hangsúlyozza, hogy mindig lendületesen, gyorsan, másokat megelőzve kell futni, hanem azt, hogy tudnunk kell, hogy miért futunk. Milyen jó néha megállni és átgondolni a céljainkat, és azt, hogy mi is az a biztos cél, amiért érdemes kitartóan “futni”. Ebben a hónapban erre hívunk Téged is! Állj meg egy kicsit a rohanó világban, a sok tennivaló, időpont és nyomás közepette és gondold végig azt, hogy merre futsz? Mi a célod?

Ezt a gondolkodást pedig szeretnénk írásainkkal segíteni. A Női karakterek a Bibliában rovatból, Eszter történetéből megtudhatod, hogy milyen csodás dolgokat képes elérni egy nő, ha Istenbe vetett hittel, kitartóan próbálkozik. Egy másik Eszter történetét is megismerheted, hiszen az Interjúk rovatban Eszter mesél a házasságáról és a gyermekvállalásról.

Ha éppen a tanulásban lankadsz, és úgy érzed már nincs sok erőd az utolsó hajrához, akkor mindenképp olvasd el a DIY rovatunk tippjeit, amiben összeszedtünk egy-két jó tanácsot arról, hogy hogyan lehet kis dolgokkal eredményesebbé tenni a tanulást.

A Velem történt rovatban a párválasztás a hónap témája. Nem könnyű kitartóan, hittel várni azt, akit Isten nekünk teremtett, erről osztunk meg néhány gondolatot.

Kitartóan keresni női értékeinket, kitartóan haladni az önismeret útján… A Divat rovatunkban egy nagyon különleges eseményről számulunk be, ugyanis részesei lehettünk a Pure Fashion Alapítvány Gálaestjének. És hogy mi a kapcsolat a divatbemutató és a pillangók között? Cikkünkből megtudhatjátok! A Pszichológia rovatunk előző írásaiból kiderült, hogy milyen fontos az önismeret, egészséges énkép kialakulása. Ebben a hónapban folytatjuk ezt a belső utazást, és a kitartás pszichológiájáról olvashattok.

Itt a nyár és a jó idő. Nagyon fontos, hogy kellő mennyiségű folyadékot vigyünk be szervezetünkbe, hiszen a megfelelő hidratáltság elengedhetetlen a célunk felé tartó futáshoz. Életmód rovatunkból kiderül, hogy a víz fogyasztása mellett még milyen finom, hűsítő italokat fogyaszthatunk jó szívvel. Ahogy egyre melegebb van, egyre többen vágynak a pihenésre, kikapcsolódásra is, s szeret ilyenkor kimozdulni, utazni az ember. A Kultúra rovatunkkal mi is utaztunk, mégpedig a lenyűgöző Pécsre.

Ez a hónap egy különleges hónap számunkra, mert a magazinunk most lett fél éves! 🙂 Ezt ünnepelve a Rólunk oldalon bemutatkozik a csapatunk, így írásainkhoz most már végre arcokat is lehet majd kapcsolni. Szeretnénk megköszönni Nektek az eddigi visszajelzéseket, és azt, hogy olvassátok a magazint. Ahogy látjátok, mi is áltagos nők vagyunk, de reméljük, hogy Isten kezében eszközök tudunk lenni a válaszkeresések során… Gondolatmagvakat szeretnénk elszórni, remélve, hogy általatok termőföldbe jutnak. Adjon ez a hónap sok napsütést ezeknek a magvaknak, az írások pedig plusz lendületet Nektek a céljaitok felé való futáshoz.

B. Á. A.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .