Augusztusi Szám

Visszatekintés, töltödés, hálaadás, készülődés, tervezés…

Ezek a szavak jellemzik ezt a hónapot számunkra. Augusztusban a visszatekintés a fő témánk. Minden rovatban készítettünk számotokra egy kis összefoglalót, arról, hogy milyen témákról is volt szó az elmúlt hónapokban. Ha eddig nem olvastátok volna valamelyik írást, most megtehetitek.

Kicsit csendesebbek voltunk a közösségi média felületein is, mert a tervezésre koncentráltunk az elmúlt hetekben. Azonban pár napja észrevettük, hogy a Facebook oldalunkon már 900-an vagyunk. Nagyon köszönjük Nektek, hogy követtek, olvastok bennünket. Úgy hisszük, hogy Istennek nagy tervei vannak, és szeretnénk, ha  a Lélgezet kör tovább bővülne. Szeretnénk, ha minél több fiatal nőhöz eljuthatna a magazin, ezért kérünk Titeket, hogy osszátok meg a hírét barátnőitekkel, ismerőseitekkel. 🙂 Továbbra is várjuk az írásaitokat a “Ti írtátok” rovatba. Ha szívesen megosztanátok gondolataitokat másokkal, akkor az info@lelegzetmagazin.hu címre várjuk alkotásaitokat.

Megújult energiával, szeptemberben friss írásokkal jelentkezünk. Addig is nagyon jó pihenést és szép nyarat kívánunk Nektek!

women-holiday-half-clothe-420660_

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .